Indian Exposure avagy Miért éppen India?

2007-10-12

Kihagyás és utazás

Elnézést minden kedves rendszeresen olvasótól, de az elmúlt szűk egy hétben nem volt sok kedvem írni. Történt ugyanis, hogy az "izgalmas" hétvégi események után (kerti slag vásárlása, ami meglepő módon rózsaszín volt, valamint egy hátulról majdnem a kocsimba csúszó mikrobusz) sikerült hétfőre valami kórságot összeszednem. Eléggé zavaró volt ismét, hogy a tünetek hasonlítottak az influenzára. Itt inkább a malária produkál ilyeneket, mert az előbbi ritkább. Szóval jártam orvosnál, és kiderült, hogy elkaptam egy fertőzést, aminek eléggé sokan alászaladtak itt már. Állítólag ez annak köszönhető, hogy az esős évszak után jön a "hideg" évszak a maga harminc fokával. Ezt a jó kis hőemelkedéssel és fejfájással járó nyavalyát sikerült nagyjából mára kihevernem.

De van szerencsém bejelenteni, hogy végre egy kicsit meg fogom ismerni Indiát! Ugyanis hétfőtől két héten keresztül Judittal utazgatni fogunk. Az útvonal a következő lesz:

Vapi - Jodhpur (a kék város) - Jaisalmer (csodás erőd és sivatag) - Udaipur (egy gyöngyszem) - Agra (Taj Mahal) - Delhi (csak megalszunk) - Goa, Calangute beach (tengerpart, pálmafák stb.) - Mumbai


A légvonalban is 4000 km-es útvonal

Igyekszem útközben is írni a blogba, és sok-sok képet készíteni. Addig kérnék egy kis türelmet.

Maradok tisztelettel:

Mr. Piter