Indian Exposure avagy Miért éppen India?

2007-07-13

Nyári szünet

Ezúton szeretném minden nyájas olvasónak megköszönni a közel féléves olvasást! Most, a 120. bejegyzés után egy kis szünet következik. Clipper LoungeUgyanis pont itt ülök Mumbaiban a Chatrapati Shivaji nemzetközi repülőtéren egy eléggé kényelmes váróban. Nem, nem várok senkit kivételesen. Vagyis várok, de egy induló repülőgépre. Még két és fél óra van az indulásig. Itt van az ideje, hogy egy kicsit hazalátogassak. Munka miatt is, de a pihenésre és a barátaimra is szükség van. Fel kell töltődni, és akkor könnyedén megy majd szeptembertől a második turnus.

Köszönet mindenkinek, aki visszajelzett a blogomról valamilyen formában! Remélem szeptemberig nem felejtitek el ezt a kis naplót. Akkor próbálom ismételt lelkesedéssel írni a naplómat. Remélhetőleg lesz majd benne utazás is, és akkor India más tájairól is tudósítani fogok.

Szeptemberig mindenkinek kellemes nyarat! Azért majd emlékeztetlek titeket, ha újraéled a blog. Nyári házi feladat: tessék gyakorolni a reptér nevét hiba nélkül kimondani! Akinek elsőre is sikerül, az elmehet a Lufthansa-hoz stewardessnek. Neki nem sikerült, csak harmadszorra!

Szeretnék végül megosztani egy ősi indiai bölcsességet: Lázasan utazni nem jó!

Ezt jegyezzétek meg!