Indian Exposure avagy Miért éppen India?

2007-03-15

Árvíz

Mi jöhetne még? De tényleg! Én nem tudom mi van itt a spirituális térben, de amit csak el tudok képzelni, az meg is történik.

Szerda este, nyugalom. Készülnék zuhanyozni, amikor Enikő jön: a mosógép kiöntött (nem újdonság), és már a lépcsőn folyik lefelé a víz (újdonság). Tudni kell, hogy a mosógép az emeleti kisebb fürdőszobában (fürdőlukban) van. Az a szint két lépcsővel van magasabban, mint a vendégszoba és az abból nyíló normális fürdő. Na ezen a két lépcsőn jött már le a víz, a legkisebb, sötét szobát, amiből a mosókonyha (ha-ha-ha!) nyílik, már elárasztotta.
Nincs mit tenni, elő a fegyvert (wcpumpa) és irány a csatatér! Az indiai fürdőszobában nincs zuhanytálca. A padló úgy van kiépítve, hogy a beépített lefolyó felé lejt az egész. Na most a mosógép a bal sarokban, a lefolyó a jobban, tőle négy méterre, a kettő közt meg hullámzik a saras víz. Ugyanis pont a kutya pokrócát mosta a gép. Begázolok kezemben a pumpával, mint Magellán a tengerbe. A lábujjaimat a papucsban teljesen ellepi a víz. Küzdök a fegyverrel, de csak nem akar elindulni lefelé a víz. Vagy öt perc után némi siker koronázza ténykedésemet. Gondolkounk, hogy mégis mi történt. Mivel a mosógép kifolyója egy csőbe van behelyezve, és ott nincs sár, ezért csak a padlóösszefolyón jöhetet vissza a víz. Frankó! Ezek közösítve vannak, és valahol valami szűkület lehet.

Tanulság:
Én mindig is tudtam, hogy minden mindennel összefügg. De hogy minden mindennel össze is lenne kötve, ez új.