Indian Exposure avagy Miért éppen India?

2007-02-22

Lecsó

Tegnap lecsó volt vacsorára. Nem mi kértük. Kinézetre nem volt teljesen olyan, mint amit otthon készítünk, de ahogy végigmértük az ételt, és megéreztük az illatát egyből rájöttünk, hogy ez bizony az. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen élvezettel ettem! Végre valami igazi otthoni íz! Már sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen magyar ételeket tudunk majd készíteni magunknak a házban. Első helyen a lecsó jutott eszünkbe.
De azért sikerült megbolondítani a szakácsnak némi zöld chilivel (sokkal jobban csíp, mint a piros) a jó kis lecsót Enikő nagy bánatára. Igazi chili-vadász lett belőle, és még a legkisebb, legjobban álcázott darabokat is megtalálja. Bár a szakács próbálkozik időnként, de ő ügyesen veszi az akadályokat.