Indian Exposure avagy Miért éppen India?

2007-01-29

Angolosan, avagy beszéljünk az időjárásról

Mivel ma nem történt igazán különös, ezért inkább az időjárásról írok. Azzal pont történt valami. Lett időjárás!
Három hete vagyok itt, de egyik nap ugyanolyan volt, mint a másik: reggel kellemesen hűvös, majd kb. 30 fokra felmelegedik. Időnként volt enyhe szellő, de egy valami ugyanaz: egy darab felhő sem volt az égen egész nap.
Erre mire ébredünk ma reggel? Felhők úsznak át, bár sok hatással nincsenek a megszokott menetrendre. De csak gyűlnek, és gyűlnek. Ebédidőre lett is egy kis zápor belőlük. Ez mostanság még nem vezető hír az újságokban, mert most éljük itt a "hűvös" évszakot. Majd márciustól, amikor a hőmérséklet egészen június végéig emelkedni fog, akkor lenne nagy dolog eső (állítólag tavaly volt egyszer, és mindenki csak pislogott).
Megnéztem az időjárás-jelentést az interneten, és véletlenül bekeveredett egy felhősáv India fölé. Meglepő, mert a Himalája annyira lezár mindent, hogy a műholdképen jól látható, a hegyen és a nyúlon túl vannak a felhők, és a nyúlon innen meg a semmi. Mármint felhők tekintetében.
 
Egy valami azért történt, ami eléggé fontos. Ezt direkt a végére hagytam, mert a jó dolgoknak ott a helyük. Úgy néz ki, hogy Enikőnek sikerült munkát találni itt. Holnap megy először, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog tetszeni neki.