Indian Exposure avagy Miért éppen India?

2007-01-13

A világ leggusztustalanabb dolga

Persze lehet szavazást tartani arról, hogy mégis mi a leggusztustalanabb dolog a világon. Fekete Pákó magyar nótái vagy Kiszel Tünde mosolya? De van itt valami a tarsolyomban, ami tuti mindenkinél kivágná a biztosítékot.
 
Bevezetésként elmondom Neked, nyájas olvasó, hogy miként kell bemenni egy indiai konyhába.
1.§  Feloltjuk a villanyt miután némi alkoholos állapotra tettünk szert.
2.§  Várunk fél percet legalább!
3.§  Belépünk, és semmitől, de semmitől nem szabad sikoltani!
 
Mert hát mit is láthatunk ottan? Jobb esetben apró kis rohangáló valamiket, amikben csótányokat vélünk felfedezni némi erőltetett fókuszálás és mozgáskövetés után. De ugye csótányt már látott a kedves olvasó? Rendben ronda, meg gusztustalan, de nem annyira, mint amire a trópusokon számíthatunk. Ugyanis itt minden sokkal nagyobb a klímának köszönhetően.
A csodálatosan villódzó neoncsövön egy hat(6) centi nagy csótány rohan ijedten a fény elől. Futna "szegény", de beleakad egy pókháló maradványába. Ijedtében olyant csinál, amit én még nem láttam ilyen dögöktől. Repülni kezd!!! Egyenesen az arcom felé!!! Hat centiméternyi mocskos gusztustalanság repül felém kitárt szárnyakkal, és nem akar kitérni. Hátrálok, fújok a repülő mocsok felé, talán eltérítem. Utolsó pillanatban kitér, és leszáll a falon, majd gyors futásba kezd.
 
Na ezt nevezem én sokkal undorítóbbnak, mint bármelyik magyar celeb (sicc!) viselt dolgát.